Chauffeur broodbezorging 15 – 25 uur

Wat ga je doen?
Als chauffeur zorg je ervoor dat onze heerlijke dagverse brood- en banketproducten dagelijks op tijd bij onze winkels en klanten worden bezorgd. Je werkt zelfstandig en begint je werkdag om 4.00 uur, waarbij je rond 09.00/10.00 uur klaar bent, afhankelijk van de route en afspraken. Naast het bezorgen van onze producten, kunnen er ook andere logistieke taken van je verwacht worden, zoals het inpakken van artikelen, het onderhouden van het wagenpark en overige werkzaamheden.

Wat bieden we?
– Een parttime functie voor minimaal 15 uur en maximaal 25 per week, waarbij de zaterdag tot één van de werkdagen kan behoren. Uursalaris is 14,22 met een nachttoeslag van 34%.
– Afwisselend werk waar eigen verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief gewaardeerd worden.
– Flexibele inzetbaarheid, met de mogelijkheid om bij ziekte- en/of vakantievervanging extra uren te werken. De definitieve uren en dagen worden in overleg met je team bepaald.
– Bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvend werkaanbod, is er de mogelijkheid om in de toekomst een overeenkomst voor onbepaalde tijd te ontvangen.
– Het salaris wordt ingeschaald volgens de Bakkers Cao en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Met ervaring verdien je dus meer dan 14,22!

Functie-eisen
– Je bent in het bezit van een Rijbewijs B met minimaal 1 jaar rijervaring.
– Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, zowel in woord als geschrift.
– Je bent zelfstandig, flexibel, servicegericht, representatief, communicatief en kunt goed onder druk presteren.

Over de opdrachtgever
De opdrachtgever is een familiebedrijf dat al sinds 1869 bekend staat om zijn heerlijke brood en banket. Het hoofdkantoor is gevestigd in Westervoort en we hebben winkels in Westervoort, Duiven, Didam, Arnhem, Nijmegen en Huissen. Naast het leveren aan onze eigen winkels, voorzien we dagelijks supermarkten, zorginstellingen, horeca, hotellerie en andere afnemers van onze producten.