Expeditie medewerker Bakkerij 32 – 38 uur

Wat ga je doen?
Als expeditie medewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van ambachtelijk brooden banketproducten. Je taken bestaan onder andere uit het zorgvuldig verdelen van versgebakken brood, kleinbrood en luxebrood over diverse afnemers zoals supermarkten en eigen winkels. Het betreft avond- en nachtdiensten waarbij je secuur en efficiënt te werk gaat. De werkweek loopt meestal van zondagavond tot donderdagochtend.

Wat bieden we
– Werken in een moderne ambachtelijke bakkerij met een enthousiast team.
– Flexibele werktijden: vier dagen van 9,5 uur, start 1:00 – 10:30 of start tussen 19:00 – 21:00 tot 4:00 – 6:00.
– Avond- en nachtdiensten, voornamelijk van zondagavond tot vrijdagochtend. Waarbij je het weekend vrij bent en één dag doordeweeks in overleg
– Een dynamische werkomgeving waar teamwork en zelfstandigheid samenkomen.
– Mogelijkheid om een contract voor lange termijn te krijgen
-Een salaris van minstens €14,59 per uur exclusief toeslagen zoals nachttoeslag van 34%

Functie-eisen
– Ervaring in een (ambachtelijke) bakkerij/productie/sorteer functie is een pre, maar niet vereist.
– Je kunt goed omgaan met drukte en hectische momenten.
– Flexibiliteit om ’s avonds en ’s nachts te werken
– Je vindt het geen probleem om soms een uurtje langer door te werken. Uiteraard doorbetaald, tegen een beter tarief!
– Je bent gedreven, zelfstandig en initiatiefrijk.

Over de opdrachtgever
De opdrachtgever is een ambachtelijke bakkerij in Westervoort, waar met passie en zorg brood en banket wordt gemaakt. De bakkerij levert aan eigen winkels en retailklanten zoals supermarkten. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel, en de bakkerij blijft altijd gericht op het verbeteren van haar ambachtelijke processen.