Werkgever

Een diverse groep aan kandidaten

Binnen 24 uur reactie

Groot netwerk in Gelderland

Alleen een kandidaat die bij je past

  • Een diverse groep aan kandidaten
  • Binnen 24 uur reactie
  • Groot netwerk in Gelderland
  • Alleen en kandidaat die bij je past

Ik zoek personeel

Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar nieuw personeel. Bij het aanleveren van personeel zijn wij altijd op zoek naar de juiste match.
Door jouw behoefte te koppelen aan de wens van een kandidaat mikken wij op een langdurig en duurzaam dienstverband. Wij vinden het belangrijk dat een werknemer vanuit zijn/haar intrinsieke motivatie bij jouw organisatie past.

 

In de samenwerking met werkgevers nemen wij zaken zoals werving, selectie, contracten, salaris en nazorg uit handen. Zo ontzorgen wij bedrijven in hun behoefte om nieuw personeel binnen te halen.

Onze diensten

Wij van AanZ bieden de volgende constructies aan:

  • Uitzenden
  • Bemiddelen
  • Detacheren

Succesverhalen

Bij AanZ staan we voor het creëren van waardevolle connecties tussen werkgever, werknemer en AanZ. Benieuwd naar deze verhalen? Bekijk ze hieronder.

Bakkerij Koenen – Bas koenen, Operationeel Manager
Sinds 2 jaar werk ik met Job van AanZ samen. De arbeidsmarkt tegenwoordig is niet meer wat hij geweest is en daarbij is de mentaliteit van de maatschappij verandert. De omloopsnelheid van ons familiebedrijf is erg laag, maar er gebeuren helaas altijd incidenten. Job leest het bedrijf en de bedrijfscultuur en zoekt daarbij een goede match en bespaart hierdoor tijd wat iedere ondernemer te weinig heeft. Er kan snel geschakeld worden. Hierdoor is ons personeel op orde!
SMB van Londen – Monique Bosveld, eigenaresse
Sinds enige tijd hebben wij een samenwerking met AanZ Arbeidsbemiddeling, door onze krachten te bundelen zijn we samen in staat om hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren ondersteund door gemotiveerde werknemers. Dankzij de expertise van bureau AanZ stelt deze samenwerking ons in staat om op flexibele en betrouwbare wijze te voldoen aan de wensen van onze klanten.
Margot Gaasbeek – Corporate Recruiter
De samenwerking met AanZ zou ik in één woord omschrijven. Geweldig! Wat wij vragen, wordt geleverd, een betrouwbare club die goed weten wat samenwerken is.
AK Solution B.V. – Ceren Bingül, Backoffice manager
Met Aan Z Uitzendbureau hebben we een partner die begrijpt wat wij nodig hebben: vakkundige elektromonteurs die het verschil maken. Dankzij hun expertise in het vinden van technisch talent, kunnen wij met vertrouwen bouwen aan onze projecten. Aan Z levert niet zomaar mensen, maar de juiste professionals die passen bij ons team en onze hoge standaarden. Een samenwerking die stroom geeft aan succes!

MarketCall B.V. – Wilbert van de Steeg, Eigenaar/directeur
Al vanaf de eerste contacten met Gabriel in de businessclub van Vitesse had ik een goed gevoel bij AanZ. Later leerde ik Jeffrey en Job kennen en ook deze heren zijn erg mensgericht. Omdat het werven voor ons best lastig is en onze ervaringen met uitzendbureaus lang niet altijd goed zijn, werd ik positief verrast door Job. Hij kwam gelijk met kandidaten en was naar beide kanten zeer betrokken. Tijdens onze samenwerking blijkt dat ze heel goed begrijpen wat we zoeken en dat mensen goed in onze cultuur moeten passen. Zowel Jeffrey als Job denken echt mee en kijken breder dan alleen het aanbrengen van nieuwe mensen. Op dit moment loopt er ook weer een hele fijne kandidaat via AanZ en ik hoop dat we deze samenwerking nog verder uit kunnen bouwen. Ik zie AanZ als een zeer prettige en betrouwbare partner voor onze werving.

Berry Promens – Joyce Starmans, HR Adviseur
Zeer betrokken! Als ik AanZ zou moeten omschrijven is dit het eerste wat mij te binnen schiet. Vanaf 2022 heb ik samen mogen werken met team AanZ. Naast de prettige communicatie en het snelle handelen blinkt AanZ uit in het kijken naar mogelijkheden. Er wordt echt gekeken naar wat er wél kan. Creatief in oplossingen en met oog voor de mens. Kortom een fijne samenwerking.

CONTACT? WIJ BELLEN JOU BINNEN 24 UUR!