Onze aanpak

Kennismaken-150x150-300x296

1. Kennismaking

Wij zijn ons bewust van het feit dat wij maar één kans krijgen voor het maken van de juiste klik. Het belangrijkste gegeven uit onze kennismaking is een open gesprek. Zo stappen we samen over de welbekende drempel heen.

screening-150x150-300x300

2. Screening

Onze screening bestaat uit zeven verschillende soorten gesprekken en verdieping op verschillende gebieden. Zodra de totale situatie goed in beeld is, is de kans op een match groter. De screening is dé belangrijkste voorwaarde m.b.t. duurzaamheid.

planvanaanpak

3. Plan van aanpak

Het plan van aanpak wordt geformuleerd na het afronden van de screening en wordt getekend door alle betrokken partijen. Samen met de gemeente en de kandidaat vormen we één team. Het plan van aanpak biedt houvast gedurende het traject.

jobhunting

4. Jobhunting

Bij het proactief zoeken of creëren van een nieuwe uitdaging van een kandidaat gaan we uit van zijn/haar drijfveren. Wij treden op als ambassadeur van de kandidaat en proberen werkgevers te overtuigen dat dit dé weg is richting duurzaamheid.

Plaatsing-150x150-300x293

5. Plaatsing

Bij de plaatsing is het van belang dat alle partijen de situatie goed in beeld hebben. Wat zijn de verwachtingen en afspraken? Hier ontstaat het stuk verwachtingsmanagement. Wij blijven nauw betrokken.

nazorg (1)

6. Nazorg

Wij adviseren om kandidaten die aan het werk zijn niet gelijk los te koppelen van de begeleiding. Via nazorg bevorderen wij de duurzaamheid en vangen we mogelijke obstakels tijdig op. Zo vinden er evaluaties plaats om alles te monitoren..

WIJ NEMEN BINNEN 24 UUR CONTACT MET JOU OP!