Over ons

Over AanZ

AanZ is in 2018 begonnen als re-integratiebureau. Toen is oprichter Gabriel Jourov begonnen met het helpen van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit re-integratiebureau ontstond vanuit de passie om te laten zien aan werkgevers dat het stigma rondom kandidaten uit de bijstand foutief is. Door proactief het gesprek aan te gaan met gemeenten en werkgevers heeft AanZ bewezen tot duurzame plaatsing te komen via een goede screenings- en matchingprocedure.

 

Door de kwaliteit van onze procedure zijn mooie connecties ontstaan met werkgevers, gemeenten en kandidaten. Deze drie partijen vormen samen één geheel binnen een re-integratietraject om daarmee samen kandidaten de aandacht en zorg te geven die ze verdienen. Hierbij hebben wij maar één doel voor ogen: het brengen van de kandidaat naar een werkplek die echt bij hem/haar past. Zo hopen via de méér dan maatwerk procedure duurzame plaatsing te laten voortvloeien.

Team AanZ

Kaylee Roze

Backoffice

Gabriel Jourov

Directeur

Lusia Kosian

Leiddinggevende & Kwartiermaker

Laila Volkova

Re-integratiecoach

Alice van Neerbos

Re-integratiecoach

Femke Niessing

Re-integratie coach

Khaled Darwisheh

Re-integratie coach

Lusia Kosian

Re-integratie coach

Méér dan maatwerk

Wij leveren méér dan maatwerk voor jou. Een belletje op jouw eerste werkdag of het helpen bij jouw vragen zijn bij ons geen uitzondering. Door kandidaten uitgebreid te screenen en opzoek te gaan naar een plek die bij hem/haar past komen wij tot duurzame plaatsing.

 

Daarbij staan de wensen en behoeften van de verschillende partijen centraal om via de méér dan maatwerk procedure te komen tot een plaatsing voor de langere termijn. Zo zorgen wij dat iedereen de zorg en aandacht krijgt die hij/zij verdient, want dat vinden wij belangrijk.

CONTACT? WIJ BELLEN JOU BINNEN 24 UUR!